­

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling gaf Reitsema & partners de opdracht voor het ontwerp voor een grootschalige verbouwing van het kantoor in Rijssen. Doelstelling was het gebouw te revitaliseren tot een modern gebouw voor de toekomst zowel qua ontwerp als installatie. Belangrijk was het gebouw wederom een ‘aha Erlebnis’ te geven zoals deze ook was te ervaren bij de opening 25 jaar geleden.

Het bestaande atrium wordt transparanter gemaakt waardoor het restaurant, het atrium en de lobby ingezet worden als communicerend hart. Op de vleugels worden comfortabele werkplekken gerealiseerd.

Het gebouw wordt o.a. voorzien van laag temperatuur verwarming en hoog temperatuurkoeling, pv-panelen, ionisatie, baopt-systeem, klimaatplafond, warmptepomp en led verlichting.

Voor de bouw wordt nauw samengewerkt met o.a. Bouwbedrijf Wessels Rijssen, Aveco de Bondt, Homij technische installaties, Inax, Harmeling interieur, Eissink, Grillo natuursteen en anderen.

Kantoorgebouw ‘Reggeburgh’ is het kantoor van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. Volgens de planning is de verbouwing in het najaar van 2019 voltooid.