­

Huisartsengroepspraktijk en Apotheek
op locatie voormalig politiebureau

Aan de Molenstalweg in Rijssen start deze week de sloop van het oude politiebureau. Op deze plek wordt nieuwbouw gerealiseerd voor de huisartsengroepspraktijk en een vestiging van de BENU Rijssense Apotheek, gekoppeld door een gezamenlijke entreehal.

Het gebouw wordt een moderne praktijk die voldoet aan de nieuwste normen. Ook in duurzaamheidsopzicht kent het gebouw een technisch vooruitstrevende ambitie door te voldoen aan de huidig gestelde eisen in combinatie met het oog op de toekomst.

De praktijk zal ruimte bieden aan een maatschap van vier huisartsen, meerdere artsen en ondersteunend personeel in dienst. Ook komt er een apotheek met balie en een nachtapotheek waar medicijnen afgehaald kunnen worden.

Reitsema & partners uit Rijssen verzorgt het ontwerp. Een sterk gebouw, verzacht door de afgeronde hoeken, conformeert aan de bestaande hoogten en zorgt voor een frisse invulling op de hoek van de Dokter Stokkersstraat. BOLD Bouwmanagement, eveneens uit Rijssen, zal als coördinator de gehele bouw begeleiden.

Gerelateerde projecten